Europa Conference League

ΠΑΟΚ: «Μπήκε» ο Ροντρίγκο, «ανεβαίνουν» Ολιβέιρα και Κρέσπο!

Ο Ροντρίγκο συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (09/08) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ Ολιβέιρα και Κρέσπο στο μεγαλύτερο μέρος της, ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει Μποέμιανς.

Ευχάριστα νέα σήμερα (09/08) για τον ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στην προπόνηση καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε το μεγαλύτερο τμήμα της, όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία σταδιακής επιστροφής στη δράση με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Κανονικά γυμνάστηκε κι ο Ροντρίγκο που ξεπέρασε το χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό αυξημένης έντασης κι ο Ίνγκι Ίνγκασον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

Το πρόγραμμα, ενόψει και της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα, αφορούσε την τακτική κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι με ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας και πίεση ψηλά για την επανάκτηση της κατοχής.

Παράλληλα, οι αμυντικοί των «ασπρόμαυρων» δούλεψαν ξεχωριστά στην ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αγώνα. Το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος περιελάμβανε ελεύθερο παιχνίδι σε μικρό γήπεδο.

Την Τρίτη (10/08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x